User Tools

Site Tools


daily:organitzacio_wiki

Introducció

Què és una wiki? Es molt més fàcil buscar-ho per internet, mirar directament la wikipedia i veure què significa. De totes maneres, per fer un resum ràpid es pot dir que el concepte wiki es un sistema per organitzar i categoritzar.

La base mes simple es que la wiki es un format. Es text escrit de tal manera que permet especificar, organitzar i enllaçar la informació. Molt senzill.

Això es una wiki. Es texte pla marcat de tal manera que es pot distingir cada secció, capítol, subcapítol i demés. La base es que no seria més que un “word” per escriure sobre un tema. Però que es el que el fa tant diferent i tant potent alhora? La capaçitat d'enllaçar temes i de permetre la colaboració.

Enllaçar

Permet que pugui indicar, dins un document, una paraula, un tema, que fa referència a un altre document. Així de senzill.

Amb els enllaços es pot dividir la informació per separar temes o per facilitar l'organització de un sol tema, ja sigui perquè es pot distingir en “sub-temes” o perquè el tema es massa llarg o complex per posar-lo en un sol document.

Colaboració

Discussion

Enter your comment. Wiki syntax is allowed:
 
daily/organitzacio_wiki.txt · Last modified: 2019/05/01 07:43 by admin